.:: ELTE Informatikai Igazgatóság ::.
Webmail Telefonkönyv ELTE - Dolgozói Önkiszolgáló Portál Ügyfélkapu
 
 »   Menü    »   Felhasználói támogatás  
Nyomtatható verzió Nagyobb felbontás
   
   
   
   
   
   
   
.: Eötvös Loránd Tudományegyetem :.
  Felhasználói támogatás

Annak érdekében, hogy az ELTE egyetemi polgárai és szervezeti egységei megtalálják, igényelhessék és használhassák a munkájukat segítő informatikai szolgáltatásokat az IIG több módon is igyekszik támogatni az információk áramlását és segíteni az igénylések adminisztrációs teendőit.

Az IIG Operátori Szolgálata

Az Operátori Szolgálat két helyszínen, szakképzett kollégákkal személyesen, telefonon és email-ben várja a felhasználók kérdéseit az IIG szolgáltatásainak használatával és igénylésével kapcsolatban. A papíros igénylőlapokat hozzájuk kell eljuttatni és a kész azonosítók is itt vehetők át. Amennyiben a felhasználók hibát tapasztalnak az informatikai szolgáltatásokban, kérjük azt is az Operátori Szolgálatnak jelezzék.

Az IIG Ügykezelő rendszere

AzIIG elektronikus ügyintéző rendszere lehetővé teszi, hogy felhasználóink IIG-azonosítót készíthessenek maguknak, majd ennek segítségével szolgáltatásokat igényelhessenek ezen a webes felületen keresztül. Az igénylések és hibabejelentések a kapott egyedi kód segítségével az Ügykezelőn keresztül nyomon követhetők. Az elektronikusan indított ügyek egy részének átfutása csak pár másodperc, ahol viszont emberi tevékenységre is szükség van (pl. végpont bekötése) ott is elsőbbséget élveznek az Ügykezelőn érkezett kérések. A felhasználó levélben kérhet értesítést ügyének befejeződéséről.

Az IIG webes portálja

Az informatikai szolgáltatások ismertetőit, az igénybevétel módját és a szolgáltatások használatát érintő aktuális híreket az IIG webes portálján folyamatosan közzéteszi. Itt lehet ellenőrizni a szolgáltatások aktuális állapotát. Kérjük, hogy munkatársaink idejének védelme érdekében kérdése vagy hibabejelentése előtt tájékozódjon a portálon.

.:   Portálkezelői menü   •   Tartalom módosítása   •  Utolsó módosítás: 2013.11.19.   :.
 
Ismételt hálózatkarbantartási munkálatok
Kedves Felhasználóink!

Hálózatkarbantartási munkálatok miatt 2019.09.01 9:00 és 16:00 között központi szolgáltatásaink nem lesznek elérhetőek. Ebben az időszakban a telefonszolgáltatás is szünetelni
fog. Részletek »
Hálózatkarbantartási munkálatok
Tisztelt Felhasználók!

Július 5. (péntek) 18 órától július 6. (szombat) 14 óráig az ELTE gerinchálózati fejlesztést hajt végre, melynek következtében hálózati (és ebből adódóan szolgáltatás) kimaradások léphetnek fel. Részletek »
Új Corel verziók váltak elérhetővé
A Huninet Egyesülettel történő együttműködésben a tavalyi évhez hasonlóan elérhetők az új Corel termékek: Részletek »
Az Informatikai Igazgatóság új Call Centere
Az Informatikai Igazgatóság 2016. március 1-től beindítja új Call Centerét... Részletek »
Új webmail bevezetése
2015. június 15-vel az Informatikai Igazgatóság új webmail felületet vezet be. Az új rendszer csoportos naptárat, címjegyzéket és ezen funkciók Androidot és iOS-t futtató mobileszközökkel lehetséges elérését is biztosítja. Részletek »
SPF szabály bevezetése
Tisztelt Felhasználók!

Az SPF egy olyan standard, amit gyakorlatilag mindenki bevezet a spam elleni harcban, nem tudjuk megtenni, hogy mi ne vezessük be, miután egyre többen hagyatkoznak rá spamszűrés hangolásnál. Részletek »
MATLAB Standard Campus licenc
A campus licenc egy olyan, 12 hónapos periódusra vonatkozó, évente megújítható egyetemi licenc, amellyel az egyetem minden hallgatója, minden oktatója és minden kutatója jogtisztán, akár egyetemi számítógépen, akár saját számítógépen, az egyetemen, offline vagy otthoni környezetben is használhatja a MATLAB termékeket. Részletek »
Hálózati kiesés
Tisztelt Felhasználónk,

ma 03.08-án 10:50 perctől kiesések voltak a Trefort kert Főépület, az Állam és Jogtudományi Kar és a Quaestura hálózati szolgáltatásában. Az üzemzavart áramszünet okozta, a szolgáltatás 11:30 körül helyreállt. Részletek »
Változás az O365 regisztrációval kapcsolatban
Tisztelt Munkatársunk,
2018.12.01-től megszűnik az eduid-n keresztüli o365 regisztráció (otthoni Office programcsomag letöltése). Ehelyett aktív jogviszonnyal rendelkező, caesar azonosítóhoz kötjük a belépést, így regisztrálni nem szükséges. Részletek »
Központi hiba hálózati tárhelyek elérésevel
Tisztelt Munkatársunk,

Egy központi hiba miatt jelenleg nem elérhető a hálózati tárhelyszolgáltatásunk. Részletek »
Tájékoztatás zsaroló levelekkel kapcsolatban
Tisztelt Munkatársunk,

2018 júliusa óta újabb, összetett csalás/fenyegetés érkezhet az Ön otthoni vagy hivatali email címére. A levelek általában azt a sémát követik, hogy Önt valamilyen kellemetlen szituációval (pornográf tartalom fogyasztása, nem munkával összefüggő tartalmak böngészése, stb.) hozzák összefüggésbe, általában jelzik, hogy átvették az irányítást a gépe/webkamerája fölött és bizonyítékként valós jelszót vagy email cím/jelszó párost mellékelnek. Részletek »
SPSS megállapodás
Aláírásra került az SPSS statisztikai szoftvercsomag használatára vonatkozó új, 2019. október 31-ig érvényes megállapodás. Részletek »
Megváltozott WIFI beállítások
2016. február 25-től megváltozott a WIFI beállítása. Azon felhasználók, akik február 24-ig probléma nélkül használták az egyetem vezeték nélküli hálózatát is tapasztalhatnak kapcsolódási hibát. Részletek »
 
  © 2 0 1 8  E L T E  I n f o r m a t i k a i  I g a z g a t ó s á g  ( I I G ) .  M i n d e n  j o g  f e n n t a r t v a .
Titkárság – Cím :: ELTE IIG 1053 Budapest, Kecskeméti utca 10-12.   •   Telefon: 1 411 6950   •   Fax: 1 411 6734    •   
Email: titkarsag@iig.elte.hu
Diszpécserek – Telefon: 1 411 6500 /6800    •    Info: Call center