.:: ELTE Informatikai Igazgatóság ::.
Webmail Telefonkönyv ELTE - Dolgozói Önkiszolgáló Portál Ügyfélkapu
 
 »   Menü    »   Felhasználói támogatás  
Nyomtatható verzió Nagyobb felbontás
   
   
   
   
   
   
   
.: Eötvös Loránd Tudományegyetem :.
  Felhasználói támogatás

Annak érdekében, hogy az ELTE egyetemi polgárai és szervezeti egységei megtalálják, igényelhessék és használhassák a munkájukat segítő informatikai szolgáltatásokat az IIG több módon is igyekszik támogatni az információk áramlását és segíteni az igénylések adminisztrációs teendőit.

Az IIG Operátori Szolgálata

Az Operátori Szolgálat két helyszínen, szakképzett kollégákkal személyesen, telefonon és email-ben várja a felhasználók kérdéseit az IIG szolgáltatásainak használatával és igénylésével kapcsolatban. A papíros igénylőlapokat hozzájuk kell eljuttatni és a kész azonosítók is itt vehetők át. Amennyiben a felhasználók hibát tapasztalnak az informatikai szolgáltatásokban, kérjük azt is az Operátori Szolgálatnak jelezzék.

Az IIG Ügykezelő rendszere

AzIIG elektronikus ügyintéző rendszere lehetővé teszi, hogy felhasználóink IIG-azonosítót készíthessenek maguknak, majd ennek segítségével szolgáltatásokat igényelhessenek ezen a webes felületen keresztül. Az igénylések és hibabejelentések a kapott egyedi kód segítségével az Ügykezelőn keresztül nyomon követhetők. Az elektronikusan indított ügyek egy részének átfutása csak pár másodperc, ahol viszont emberi tevékenységre is szükség van (pl. végpont bekötése) ott is elsőbbséget élveznek az Ügykezelőn érkezett kérések. A felhasználó levélben kérhet értesítést ügyének befejeződéséről.

Az IIG webes portálja

Az informatikai szolgáltatások ismertetőit, az igénybevétel módját és a szolgáltatások használatát érintő aktuális híreket az IIG webes portálján folyamatosan közzéteszi. Itt lehet ellenőrizni a szolgáltatások aktuális állapotát. Kérjük, hogy munkatársaink idejének védelme érdekében kérdése vagy hibabejelentése előtt tájékozódjon a portálon.

.:   Portálkezelői menü   •   Tartalom módosítása   •  Utolsó módosítás: 2013.11.19.   :.
 
MATLAB Full Suite Campus licenc
A campus licenc egy olyan, 12 hónapos periódusra vonatkozó, évente megújítható egyetemi licenc, amellyel az egyetem minden hallgatója, minden oktatója és minden kutatója jogtisztán, akár egyetemi számítógépen, akár saját számítógépen, az egyetemen, offline vagy otthoni környezetben is használhatja a MATLAB termékeket. Részletek »
MATLAB Standard Campus licenc
A campus licenc egy olyan, 12 hónapos periódusra vonatkozó, évente megújítható egyetemi licenc, amellyel az egyetem minden hallgatója, minden oktatója és minden kutatója jogtisztán, akár egyetemi számítógépen, akár saját számítógépen, az egyetemen, offline vagy otthoni környezetben is használhatja a MATLAB termékeket. Részletek »
SPSS megállapodás
Aláírásra került az SPSS statisztikai szoftvercsomag használatára vonatkozó új, 2019. október 31-ig érvényes megállapodás. Részletek »
Új Corel verziók váltak elérhetővé
A Huninet Egyesülettel történő együttműködésben a tavalyi évhez hasonlóan elérhetők az új Corel termékek: Részletek »
Az Informatikai Igazgatóság új Call Centere
Az Informatikai Igazgatóság 2016. március 1-től beindítja új Call Centerét... Részletek »
Az elektronikus levelek automatikus átirányítása
Az elektronikus rendszert használó munkatárs az egyetemi munkavégzése során leveleit az Egyetem elektronikus levelezőrendszerén a postafiókjából indítja és ott fogadja, az elektronikus rendszerekben felhasználó nevével és jelszavával magát azonosítja. Részletek »
Otthoni munkavégzést megkönnyítő eszközök
Az otthoni munkavégzéshez szükséges programok telepítéséhez kapcsolódó tájékoztató. Részletek »
Távoktatás bevezetése az ELTE-n
A COVID-19 koronavírus-járvány terjedésének fékezését szolgáló intézkedések folyományaként, megkezdjük a távoktatás bevezetését az Eötvös Loránd Tudományegyetemen, amihez a Microsoft Office 365 szolgáltatásait ajánljuk. Részletek »
Adathalász e-mailek az ELTE-n! Így szűrje ki őket!
Az utóbbi időben jelentősen megnőtt az egyetem ellen intézett célzott adathalász támadások mennyisége és sajnos sikeressége is. A támadások egy része kifejezetten az ELTE-t célozza, egyetemi logó, egyetemi szervezetek hivatkozásai szerepelnek benne, első látásra egyetemi címről érkeznek. Részletek »
SPF szabály bevezetése
Tisztelt Felhasználók!

Az SPF egy olyan standard, amit gyakorlatilag mindenki bevezet a spam elleni harcban, nem tudjuk megtenni, hogy mi ne vezessük be, miután egyre többen hagyatkoznak rá spamszűrés hangolásnál. Részletek »
Változás az O365 regisztrációval kapcsolatban
Tisztelt Munkatársunk,
2018.12.01-től megszűnik az eduid-n keresztüli o365 regisztráció (otthoni Office programcsomag letöltése). Ehelyett aktív jogviszonnyal rendelkező, caesar azonosítóhoz kötjük a belépést, így regisztrálni nem szükséges. Részletek »
Tájékoztatás zsaroló levelekkel kapcsolatban
Tisztelt Munkatársunk,

2018 júliusa óta újabb, összetett csalás/fenyegetés érkezhet az Ön otthoni vagy hivatali email címére. A levelek általában azt a sémát követik, hogy Önt valamilyen kellemetlen szituációval (pornográf tartalom fogyasztása, nem munkával összefüggő tartalmak böngészése, stb.) hozzák összefüggésbe, általában jelzik, hogy átvették az irányítást a gépe/webkamerája fölött és bizonyítékként valós jelszót vagy email cím/jelszó párost mellékelnek. Részletek »
Megváltozott WIFI beállítások
2016. február 25-től megváltozott a WIFI beállítása. Azon felhasználók, akik február 24-ig probléma nélkül használták az egyetem vezeték nélküli hálózatát is tapasztalhatnak kapcsolódási hibát. Részletek »
 
  © 2 0 1 8  E L T E  I n f o r m a t i k a i  I g a z g a t ó s á g  ( I I G ) .  M i n d e n  j o g  f e n n t a r t v a .
Titkárság – Cím :: ELTE IIG 1053 Budapest, Kecskeméti utca 10-12.   •   Telefon: 1 411 6950   •   Fax: 1 411 6734    •   
Email: titkarsag@iig.elte.hu
Diszpécserek – Telefon: 1 411 6500 /6800    •    Info: Call center