.:: ELTE Informatikai Igazgatóság ::.
Webmail Telefonkönyv ELTE - Dolgozói Önkiszolgáló Portál Ügyfélkapu
 
 »   Menü    »   Híreink  
Nyomtatható verzió Nagyobb felbontás
   
   
   
   
 
Híreink    
   
.: Eötvös Loránd Tudományegyetem :.
  Változás az otthoni gépek vírusvédelmében

A VirusBuster vírusvédelmi termékeit kivezeti a piacról és a hozzá kapcsolódó szolgáltatásait megszünteti, így az Egyetem váltásra kényszerült. A tesztelések alapján a választás a Sophos termékcsaládjára esett.

A Sophos Endpoint Protection termékének otthoni felhasználására 2014. május 12-ig minden ELTE-polgár jogosult, azaz minden jogviszonnyal rendelkező hallgató, oktató és nem oktató dolgozó. A telepítő elérhető az https://szoftver.elte.hu/files/Sophos_otthoni/ címen IIG/Caesar-azonosítóval (dolgozók esetén ez megegyezik a DÖR-ben használt felhasználónévvel és jelszóval).

Telepítés előtt kérjük, távolítsa el gépéről a korábbi VirusBuster (vagy egyéb) víruskereső programot. A Sophos vírusvédelem az ELTE jogviszonnyal rendelkező személy összes gépére telepíthető, azonban egyetemi gépére ezt a verziót ne telepítse. Az egyetemi gépekre a telepítést - igény esetén - a helyi rendszergazdák végzik majd el.

Amennyiben ezzel kapcsolatos kérdése van, forduljon Operátori Szolgálatunkhoz.

.:   Portálkezelői menü   •   Tartalom módosítása   •  Utolsó módosítás: 2014.02.05.   :.
 
Új Corel verziók váltak elérhetővé
A Huninet Egyesülettel történő együttműködésben a tavalyi évhez hasonlóan elérhetők az új Corel termékek: Részletek »
Az Informatikai Igazgatóság új Call Centere
Az Informatikai Igazgatóság 2016. március 1-től beindítja új Call Centerét... Részletek »
Új webmail bevezetése
2015. június 15-vel az Informatikai Igazgatóság új webmail felületet vezet be. Az új rendszer csoportos naptárat, címjegyzéket és ezen funkciók Androidot és iOS-t futtató mobileszközökkel lehetséges elérését is biztosítja. Részletek »
SPSS megállapodás
Aláírásra került az SPSS statisztikai szoftvercsomag használatára vonatkozó új, 2019. október 31-ig érvényes megállapodás. Részletek »
Megváltozott WIFI beállítások
2016. február 25-től megváltozott a WIFI beállítása. Azon felhasználók, akik február 24-ig probléma nélkül használták az egyetem vezeték nélküli hálózatát is tapasztalhatnak kapcsolódási hibát. Részletek »
 
  © 2 0 1 8  E L T E  I n f o r m a t i k a i  I g a z g a t ó s á g  ( I I G ) .  M i n d e n  j o g  f e n n t a r t v a .
Titkárság – Cím :: ELTE IIG 1053 Budapest, Kecskeméti utca 10-12.   •   Telefon: 1 411 6950   •   Fax: 1 411 6734    •   
Email: titkarsag@iig.elte.hu
Diszpécserek – Telefon: 1 411 6500 /6800    •    Info: Call center